Wat doen wij in de praktijk?

Diabetes Mellitus is een dodelijke ziekte die een hoge mate van structuur vraagt in je leven. Daarbij gaat het met name om het krijgen van voldoende lichaamsbeweging en het aanpassen van je voedingspatroon.

Onze fysiotherapeuten stellen een programma op, gericht op zelfredzaamheid ofwel het aanpassen van je leven om de situatie zo positief mogelijk te beïnvloeden. Je leert wat je moet doen om op een zo goed mogelijke manier om te gaan met de ziekte Diabetes in je leven.

Wat kun je zelf doen bij diabetes?

Het beweegprogramma bij Diabetes Mellitus bestaat uit een periode van 12 weken waarin je 2 keer per week in onze praktijk in Goes of Burgh-Haamstede onder begeleiding van de fysiotherapeut aan de slag gaat om gezond te bewegen.

Daarnaast geven onze fysiotherapeuten uitleg en informatie over voeding en het veranderen van je levenspatroon waar dat nodig is.

Wie zijn onze diabetes specialisten?

Binnen het team van Fysio For You hebben de volgende fysiotherapeuten zich gespecialiseerd in de begeleiding van Diabetes patiënten:

  • Leonie Heeres- Koopmans

Fysiotherapie en het volgen van beweegprogramma’s bij Diabetes zijn mogelijk op onze beide locaties Goes en Burgh-Haamstede.