Wat is het OrthoXpert behandelprogramma?

De Blaeij actief & vitaal behandelt patiënten na een schouder-, knie- of heupoperatie met behulp van de zorgplannen van OrthoXpert. Hierin is bij aanvang direct de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht.

Omdat we het belangrijk vinden dat je als patiënt snel en goed revalideert zien wij de patiënten binnen een week na de operatie in de praktijk (Goes of Burgh-Haamstede) en daarna kom je 3 keer per week.

Als fysiotherapiepraktijk beschikken wij over de accommodatie om je te begeleiden bij het herstel, met speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van je behandeling in kaart te brengen.

Haal- en brengservice tijdens eerste 6 weken

Mensen die net een nieuwe knie, heup of schouder hebben gekregen, kunnen niet altijd zelfstandig naar de praktijk komen. Om toch zo snel mogelijk na je operatie drie keer per week onze praktijk te kunnen bezoeken, bieden we binnen de regio een ophaalservice. 

De eerste zes weken van je revalidatie halen wij je thuis op en brengen we je na de behandeling ook weer thuis.

Let op: ivm. de reistijden is de haal- en brengservice beperkt mogelijk. Wij houden ca. 8 km aan als maximale afstand maar dit ligt ook aan de bereikbaarheid. Bij vragen kunt u ons natuurlijk bellen voor informatie.

0113-229933 of 0111-652525

Wie zijn onze fysiotherapeuten?

Binnen het team van De Blaeij actief & vitaal zijn de volgende mensen gespecialiseerd in orthopedische revalidatie:

  • Richard Schouten
  • Anniek van der Linde
  • Rosemarijn Bezuijen
  • Ineke de Kraker- Vercruysse

Meer weten over het OrthoXpert Zorgplan? Het is mogelijk een afspraak te maken op onze beide locaties Goes en Burgh-Haamstede.