Waar heb je pijn?

Tevreden klanten

Wij meten wat we bereiken. De Blaeij actief & vitaal heeft 10% minder fysiotherapie behandelingen nodig dan het landelijk gemiddelde. Klachten komen aantoonbaar minder vaak terug. Met trots mogen wij ons een Plus Praktijk noemen! 

Afspraak maken

Maak een online afspraak met de fysiotherapeut of bel 0113-229933 (voor zowel Goes als Burgh-Haamstede). Een verwijzing is niet nodig.

De Blaeij actief & vitaal Burgh-Haamstede

Roterij 15
4328 BB Burgh-Haamstede
T: 0111- 652525
E: welkom@deblaeijactiefenvitaal.nl

De Blaeij actief & vitaal Goes

Geldeloozepad 11
4463 AJ Goes
T: 0113- 562684
E: welkom@deblaeijactiefenvitaal.nl

Wat kost fysiotherapie?

Niet iedere behandeling is even duur. Dat heeft te maken met het type behandeling, maar ook met de locatie: wij verzorgen behandelingen aan huis, wat natuurlijk meer tijd kost dan een behandeling op de praktijk. Ook duurt de eerste intake langer dan de vervolgbehandelingen.

Waarom naar de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut heeft de kennis en ervaring om een duidelijk beeld te geven van wat er speelt en wat er moet gebeuren om te kunnen herstellen.

We adviseren om altijd een specialist te benaderen die ervoor opgeleid is om de juiste conclusie te trekken. U kunt met elk type klacht terecht in Goes en Burgh-Haamstede: maak een online afspraak.

Wat doen wij?

De Blaeij actief & vitaal is een moderne fysiotherapie praktijk met gespecialiseerde therapeuten. Je kunt in Goes en Burgh-Haamstede terecht voor:

fysiotherapie

sportfysiotherapie

manuele therapie

orthopedische revalidatie

beweegprogramma’s (bij chronische klachten)

craniofaciaal therapie

echografie voor de schouder

COPD revalidatie

ergotherapie

 

 

Meest voorkomende klachten

Meest voorkomende klachten

Klachten hangen vaak samen met overbelasting of verkeerde patronen in ons leven. Te veel, te weinig of verkeerd bewegen bijvoorbeeld. Aangeleerd gedrag kunnen wij niet veranderen, dat moet je zelf doen. Maar daar werken we wel actief aan mee. Door goede uitleg, een plan van aanpak en directe verlichting van de meest belemmerende klachten.

Lees meer over de meest voorkomende klachten

Samen werken aan herstel

Actief leven en vrij bewegen, daar gaan wij voor. Onze fysiotherapie specialisten werken samen met jou actief aan je herstel, waar mogelijk in samenwerking met andere zorgverleners. Met behandelingen op basis van wetenschappelijk bewezen methoden en de laatste technieken. We kijken kritisch naar de oorzaak en hoe jij op eigen kracht kunt herstellen.

Maak een afspraak met de fysiotherapeut

Samen werken aan herstel