Waarom naar onze Plus Praktijk?

Welke klacht u ook heeft, blijf er niet mee rondlopen. Maak een afspraak met een specialist. De Blaeij actief & vitaal is een Plus Praktijk met 10 medewerkers op twee locaties; één in Goes en één in Burgh-Haamstede. Een Plus Praktijk is een kwalificatie van de zorgverzekeraars, die zegt dat een praktijk nog hogere eisen stelt dan de beroepsvereniging.

Wij stellen hogere kwaliteitseisen aan de deskundigheid van de fysiotherapeuten, hebben hogere behandelgemiddelden, positieve klanttevredenheidsonderzoeken en ontwikkelen continu aanvullende programma’s. Wij zijn aangesloten bij Fysiotopics, een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken die door het verzamelen van resultaten nieuwe standaarden, zorgplannen en behandelmethoden ontwikkelen. Als enige praktijk in de regio kun je bij ons terecht voor de nieuwe OriGENE behandeling voor rugklachten.

Wie zijn onze fysiotherapeuten?

Binnen ons team heeft iedereen een of meerdere specialisaties. Wil je weten welke fysiotherapeuten gespecialiseerd zijn in jouw specifieke klacht of aandoening en de bijbehorende behandeling? Op de pagina Ons team stellen we graag alle specialisten in ons team aan je voor.

Je kunt op deze pagina ook rechtstreeks een mail sturen naar de betreffende fysiotherapeut. Hij of zij kan je alles vertellen wat je wilt weten over ons!