Over ons

De Blaeij actief & vitaal is een gezellige sportschool voor iedereen, waar je terecht kan voor zowel fitness, personal training, groepslessen, sportmassages als fysiotherapie. Wij zien onszelf als een gezondheidsbedrijf gericht op verbetering van lifestyle en vitaliteit door bewegen leuk te maken. Onze goede opgeleide fitnessinstructeurs helpen je graag om je doel te bereiken met behulp van op maat gemaakte trainingsschema’s. Ook als je zelf wil trainen i.v.m. blessures of blessurepreventie hebben wij programma’s die wij opstellen in samenwerking met een fysiotherapeut.

Fitness

De fitness beschikt over de juiste trainingsmaterialen en heeft vele mogelijkheden om een goede en leuke training te kunnen bieden. Iedereen die bij ons komt fitnessen krijgt de eerste keer een intake. Hierbij bespreken we uw doelstellingen en stellen we een persoonlijk trainingsschema op. De sportschool is 24/7 open. 


Diensten

Bij De Blaeij actief & vitaal kun je alle kanten op. Je kunt 7 dagen per week vrij trainen met een standaard of pro lidmaatschap, je aansluiten bij een van onze groepslessen of kiezen voor personal training met de volledige begeleiding van je instructeur. Ook kan je een sportmassage, fitmeting of dagpas aanschaffen. Wat past er bij jou?


FIT-BOKSEN elke woensdag 19:30

Tijdens de lessen van FIT-Boksen worden diverse elementen van boksen gecombineerd met fitness. Dit is een perfecte les om de algehele lichamelijke conditie te trainen, maar ook zeker een goede manier om aftevallen. We zullen je technieken uit het boksen aanleren en je motiveren om door te zetten! Bokshandschoenen kun je bij ons lenen.

Meld je aan voor een proefles!

Wil je een keer komen trainen om te zien welke mogelijkheden we hebben? Bel dan even van tevoren om een juiste tijd af te kunnen spreken: 0111- 652525. Neem gerust een sportbuddy mee, iedereen is van harte welkom!


Circuit elke maandag 19:30

Bij Circuit-training werk je een 'circuit' af van diverse oefeningen. Het bestaat uit verschillende stations waar je per station een ander oefening doet. 

De oefeningen zijn gericht op het trainen van je gehele lichaam. Super om je algehele fitheid op peil te houden.